1. Skip to Menu

Realizator emisiuni folclorice:Ovidiu Anghel

PDFImprimareEmail

Despre mine

Daca ar fi sa vorbim despre management este prima mea preocupare la Radio Dobrogea. Deoarece Biserica este o institutie ce traieste in lume, administrarea ei trebuie facuta de oameni care se pricep la treaba asta dar fara a calca poruncile Domnului.

E drept ca intr-o societate ca a noastra lucrurile se pot complica, dar cu rugaciunea catre Dumnezeu si sprijinul Inalt Prea Sfintiei Sale TEODOSIE problemele devin neinsemnate. Managementul unui astfel de post de radio presupune in primul rand seriozitate, daruire si uneori foarte multa munca (uneori noptile noastre devin zile pentru ca ascultatorii nostrii sa aiba o zi frumoasa la Radio Dobrogea).
Insa harul lui Dumnezeu pe toate le poate!

Cat despre muzica populara a fost si va ramane marea mea iubire fata de spiritul acestui popor roman. Intotdeauna la emisiunile mele mi-aduc aminte cu drag de Liviu Vasilica langa care am crescut si cu care am cantat mult timp in Grupul Vocal "Teleormanul" si intotdeauna incerc sa fac emisiunea ca si cum ar asculta-o el.

Uneori ma gandesc daca nu cumva in fiecare din noi sta ascuns un interpret de muzica populara. Oare de cate ori, fiecare dintre noi n-am fredonat un cantec popular? Eu unul sunt sigur ca nu putem vorbi de roman fara a vorbi si de muzica lui populara. Si asta incerc sa fac in fiecare emisiune de-a mea, sa gasesc in fiecare ascultator acel ascuns interpret si sa-l bucur prin frumusetea melodiilor alese.

Nu-mi ramane decat sa va urez dumneavoastra, ascultatorilor Radio Dobrogea auditie cat mai placuta, binecuvantarea si bucuria lui Dumnezeu sa vina in casa voastra, si nu uitati: "Pregatiti aparatele pentru inregistrare"!

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A