1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Cromoterapia

PDFImprimareEmail


Va puteti bucura de efectele benefice ale cromoterapiei inca de la primii pasi la noi in salon deoarece fiecare camera este astfel colorata ca dvs sa va simtiti mai relaxata, mai energica si mai vesela:

Galbenul - o culoare pozitiva prin excelenta, aproapiata de lumina pura si stralucire. Energia  acestei culorii ne ajuta sa gandim mai clar si stimuleaza curiozitatea. In cromoterapie indeparteaza  starile de stres si depresie.

Portocaliul - reprezinta ambitia. Energia acestei culori  inveseleste si creste pofta de viata. Culoarea portocaliu este folosita ca mijloc terapeutic pentru a elimina starile de anxietate.

Verdele  - este ‚Äúculoarea care vindeca‚Äù. Acesta simbolizeaza viata, cresterea,  renasterea Este culoarea echilibrului si a autocontrolului.

Rozul  -  o culoare feminina,  induce comfort si relaxare.

Capsula SPA Line ofera printre alte tratamente  si tratamentului prin culoare (cromoterapia), aceasta fiind una dintre ultimele inovatii in materie de slabit, terapie ce functioneaza prin stimulii dati corpului de catre centrii nervosi de la nivelul creierului uman. Imbunatateste metabolismul celulelor din organism si trateaza in timp anumite probleme la nivelul pielii.

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner