1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Pictor: SILVIA PATRASCU

PDFImprimareEmail

Absolventa a  Facultatii de Teologie Ortodoxa din Bucuresti din anul 2005, specializarea Pictura Bisericeasca, clasa profesorului Virgil Neagu precum si absolventa a studiilor postuniversitare de masterat din cadrul Universitatii de Arta din Bucuresti din anul 2007, sectia de Arta Murala, clasa profesorului Viorel Grimalschi.

Aflata in evidenta Comisiei de Pictura Bisericeasca a Patriarhiei Romane, participanta activa la expozitii de arta religioasa si targuri de icoane a pictat iconostasul si icoanele ce impodobesc peretii Bisericii ¬´ Schitul Constantin si Elena ¬ª din comuna Silistea Gumesti, judetul Teleorman.

Executa lucrari artistice religioase in urmatoarele tehnici :
* Icoana pe sticla
* Icoana pe lemn
* Mozaic
* Fresca portabila
* Pictura murala: fresco, al seco (tempera, acrilice)

Pentru contact sau comenzi va asteptam la: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Sf. Treime(dim.100/37cm.), Cina Cea de Taina(100/33cm.), icoane centrale ale registrelor, Praznicarelor si Apostolilor, lemn de tei, tempera cu emulsie de ou, foita de schlagmetall.

"Molemii" (dim.38/10cm.) si Rastignirea (dim.100/64cm.) din coronamentul tamplei, lemn de stejar, tempera cu emulsie de ou, foita de schlagmetall

"Sf. Mc.Fanurie", lemn de tei, tempere cu emulsie de ou, foita de schlagmetall, (dim. 90/64cm.)

"Sf. Mc.Ecaterina" - lemn de tei, tempere cu emulsie de ou, foita de schlagmetall (dim.90/48cm.)

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner