1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate

PDFImprimareEmail

Pentru a fi in siguranta in timpul calatoriei, incheie o asigurare medicala pentru calatorii in strainatate!

Orice calatorie in strainatate presupune pregatiri amanuntite pentru ca totul sa decurga bine. Si totusi, oricat de mult am anticipa si ne-am pregati, nu putem prevedea in detaliu ce probleme ar putea sa apara. Insa, cel putin, un lucru putem face: ne putem asigura ca in privinta sanatatii suntem protejati in cazul in care apar diferite probleme. Nu se stie niciodata cum vei reactiona la conditiile climatice, de temperatura sau gastronomie diferite de cele cu care esti obisnuit, astfel incat este bine sa fii prevazator.

Cum te poti proteja?

Este important ca inaintea unei astfel de calatorii sa inchei asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate. Prin aceasta polita, asiguratorul iti ofera acoperirea cheltuielilor efectuate ca urmare a imbolnavirii in timpul calatoriei in strainatate sau a unui accident survenit in aceasta perioada. Pretul unei polite de asigurare se stabileste in functie de durata si scopul calatoriei, zona geografica si varsta asiguratului.

Contact: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner