1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Malpraxis

PDFImprimareEmail

Segmentul tinta caruia i se adreseaza acest tip de asigurare este format din medicii de familie si cei specialisti, personalul medical si farmaceutic cu studiii medii, farmacisti, avocati, notari etc.

De asemenea, polita poate fi incheiata si de catre unitati sanitare, furnizori de servicii medicale de urgenta si transport sanitar.

Riscurile ce pot fi acoperite prin acest tip de asigurare sunt urmatoarele: prejudiciile pe care medicul, avocatul etc (asiguratul) le produce pacientilor sau clientilor sai din imprudenta sau neglijenta in timpul desfasurarii activitatii profesionale, precum si prejudiciile datorate tertilor ca urmare a producerii evenimentului asigurat.

Asiguratii - sunt scutiti, astfel, de plata sumelor reprezentand despagubiri pentru prejudicii produse din culpa, cum ar fi: vatamare corporala, imbolnaviri, deces al pacientilor, pagube materiale la adresa bunurilor pacientilor sau clientilor. Totodata, asiguratul primeste, in baza contractului de asigurare, despagubiri egale cu valoarea cheltuielilor de judecata in procesul civil daca a fost obligat la plata unor despagubiri.

Au posibilitatea de a incheia asigurari malpraxis urmatoarele categorii de persoane:

Medici
Asistente si personal medical
Avocati
Notari
Contabili etc

Pentru mai multe detalii asteptam sa fim contactati. Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner