1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Servicii de contabilitate

PDFImprimareEmail

Servicii de contabilitate

Contabilitatea reprezinta totalitatea operatiilor de inregistrare a miscarilor fondurilor materiale si a mijloacelor banesti dintr-o societate, institutie sau intreprindere.

In cadrul unei societati este esentiala existenta unei contabilitati performante si corecte, rolul acesteia fiind de a inregistra operatiile economice, de a intocmi documentele contabile de sinteza si de a interpreta rezultatele activitatii economice a societatii.
Astfel, o contabiliate corect realizata va conduce la eficientizarea activitatii societatii dumneavoastra si consecutiv la majorarea profitului inregistrat.

Va prezentam mai jos o lista de servicii contabile pe care vi le putem oferi:
- Contabilitate financiara si de gestiune ;
- Intocmire de rapoarte financiare in concordanta cu cerintele specifice fiecarui client si cu legislatia romana in vigoare ;
- Intocmire de rapoarte financiare conform standardelor internationale, GAAP si IAS (Balance Sheet, Income Statement, Cash Flow) ;
- Intocmirea si depunderea bilantului, a declaratiilor privind taxele si impozitele, a fiselor fiscale ;
- Intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli ;
- Analiza rapoartelor contabile ;
- Expertize contabile dispuse de organele judiciare sau solicitate de persoane fizice in conditiile prevazute de lege .

Vi s-a intamplat de multe ori sa aveti nevoie de un serviciu de contabilitate pentru firma dvs., insa nu vi s-a oferit sansa de a gasi firma potrivita care sa va poata ajuta in acest domeniu ?
Daca intr-adevar, aveti nevoie de cei mai buni specialisti in  contabilitate, care sa va ajute sa va organizati si sa va mentineti firma, astfel incat aceasta sa fie sau sa devina o companie de varf in domeniul ei de activitate, atunci nu ezitati sa ne contactati !!!

Pentru detalii asteptam sa fim contactati la: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Noutati

Fonduri europene nerambursabile pentru turismul rural (12.08.2008 )

 

ONG-urile, microintreprinderile, dar si persoanele fizice neinregistrate ca agenti economici pot beneficia de fonduri europene nerambursabile incepand cu aceasta toamna in scopul dezvoltarii activitatilor turistice aflate in zonele rurale.

Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) contine si masura “Incurajarea activitatilor turistice”, iar fondurile vor fi disponibile incepand cu luna septembrie 2008. Din suma totala de 544 milioane euro, 80% reprezinta contributia Uniunii Europene, iar restul provin de la Guvernul Romaniei.

Obiectivele specifice ale acestei masuri sunt:

  • crearea si mentinerea locurilor de munca prin activitati de turism, in deosebi pentru tineri si femei,
  • crearea, imbunatatirea si diversificarea infrastructurii,
  • cresterea valorii adaugate in activitati de turism si cresterea numarului de turisti si a duratei vizitelor.

Obiectivele operationale se refera la dezvoltarea sistemelor de informare si promovare turistica, imbunatatirea modului de primire turistica la scara mica, crearea facilitatilor pentru recreatie in vederea accesului la zonele naturale de interes turistic.


Noutati

Se va reduce acciza combustibilului folosit in agricultura ( 22.07.2008 )

Acciza pentru motorina care se foloseste in agricultura se va reduce cu 65 de bani pe litru. Dacian Ciolos, ministrul Agriculturii, a declarat ca taranii care consuma o cantitate de motorina de 48 de litri pe hectar, vor primi reduceri.

A doua rectificare bugatara ce a fost aprobata de Guvern miercuri, 16 iulie 2008, sustine reducerea accizelor la motorina utilizata in agricultura, cu ajutorul alocarii sumei de 100 milioane lei din bugetul statului.

In schimb, agricultorii nu sunt multumiti, ei doresc reducerea combustibilului la jumatate. Dacian Ciolos a mentionat ca reducerea accizei este doar de 65 de bani pe litru si stie ca agricultorii vroiau o micsorare a pretului mult mai mare. Ministrul Agriculturii a precizat ca acesta este un prim pas.


Noutati

De la 1 octombrie 2008 salariul minim pe economie va fi de 540 lei ( 31.07.2008 )

Vinerea trecuta, Guvernul si reprezentantii sindicatelor au semnat forma finala a acordului in privinta majorarii salariului minim pe economie la 540 lei de la 1.10.2008 si la 600 lei de la inceputul anului viitor.

Sedinta la care au participat ministrul Muncii, Paul Pacuraru, Premierul Calin Popescu Tariceanu, Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor si reprentantii sindicatelor, a durat 3 ore. In urma discutiilor a fost aprobata forma finala a acordului privind cresterea salariului minim.

Sindicalistii au amenintat ca vor bloca centrul Bucurestiului, prin organizarea de mitinguri daca nu se hotaraste majorarea salariului la 540 lei. De aceea, Premierul Tariceanu a aceptat participarea la intalnirea cu sindicalistii.

Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa a declarat ca s-a introdus un mecanism de corectie cu ajutorul caruia salariul minim va fi prognozat in luna octombrie, pentru anul urmator, si daca, dupa primele 4 luni ale anului, inflatia si salariul mediu depasesc prognoza cu 5 procente, atunci venitul minim se va corecta in raport cu salariul mediu.

In 2014, salariul minim pe economie va ajunge la 1325 lei.


Noutati

Salarii mari pentru absolventii facultatilor de drept ( iunie 2008 )

Tinerii absolventi ai Facultatii de Drept sunt cautati de avocati pentru a-i angaja pe postul de junior. Cei care demonstreaza ca sunt foarte buni pot ajunge parteneri inainte de a implini varsta de 30 de ani.

Cele mai mari case de avocatura din tara noastra au inceput sa caute, in vederea angajarii, absolventi ai facultatilor de drept. Salariul pe perioada junioratului este in jur de 1000 de euro. Avocatii coordonatori considera ca onorariul este unul corect. Ei au declarat ca salariile nu sunt umflate superficial in comparatie cu anii trecuti.

In aceasta perioada, 100 de posturi sunt scoase la concurs, in schimb putini sunt alesi pentru testele de la angajare sunt foarte grele. Firmele de avocatura investesc atat in salariile angajatilor cat si in programe de formare si specializare.

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner