1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Ultrasunete

PDFImprimareEmail

Ultrasunete (Ultrasono Cell Free)
Aparatul cu ultrasunete CELL-FREE este destinat in special tratamentelor corporale legate de : atenuarea nodulilor anticelulitici si reconturarea adipozitatilor localizate obtinute prin actiunea mecano-termica ce le dizolva si le face mult mai usor de eliminat din organism, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi crème si lotiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate sau vergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii.

Cell Free are si programe faciale pentru ochi si contur facial, putand fi efectuate tratamente de intoforeza, lifting facial, anticearcan, depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina.

Stimulii sonori reprezinta o terapie non-invaziva si foarte sigura. Ultrasunetele din industria beauty exploateaza aceeasi tehnologie folosita de doctori pentru scanarile prenatale, dar penetreaza cativa milimetri mai profund pentru a ajunge la tesutul adipos unde celulita este captiva.

S-a desoperit ca muschii si oasele absorb mult mai multa energie ultrasonica decat alte tesuturi heterogene, pentru ca reflecta mult mai bine undele sonore longitudinale, transformandu-le in unde transversale care creeaza efect de masaj cald. Ultrasunetele creeaza MICRO-VIBRATII invizibile, localizate profund in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime calcifiate.

Undele ultrasunete vibreaza de un milion de ori pe secunda, ducand la efect de curatare a grasimilor si de incalzire. Ultrasunetele simueaza efectul unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, cu vibratii fine ce lucreaza cu un milion de herti pe secunda pentru a creea acelasi efect ca cel al unei diete.

Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie, etc.

De asemenea, ultrasunetele ajuta la tratarea acneei. Grasimea in exces si secretiile de transpiratie blocheaza porii si foliculii de par rezultand acneea.

       Ultrasunetele au actiune:

 • Presiune acustica cu actiune mecanica: emulsia sonora creaza o alternare de presiune si depresiune asupra pielii realizand un micro masaj
 • Exfolianta neagresiva ‚Äì vibratiile sondei cu actiune dezincrustanta producand o descuamare a stratului cornos
 • Sonoforeza , presiune acustica directa exercitata de undele acustice care traverseaza gelurile bioactive vehiculand moleculele active din produsele folosite; produsele aplicate aproape ca se vor evapora sub actiunea ultrasunetelor
 • Efect defibrozant pentru tratarea ridurilor si vergeturilor
 • Efect de stimulare metabolica ‚Äì actiunea energiei sonore are un imporant rol asupra activarii metabolismului celular, activarii de fibroblasti necesari producerii de collagen. Activarea micro-circulatiei prin actiunea termica, presiune acustica care provoaca o vaso-dilatatie a retelei micro circulatiei cutanate


       Alte efecte pozitive obtinute cu ajutorul ultrasunetelor:

 • este stimulata eliberarea toxinelor din celule si trasferarea lor in sistemul limfatic
 • fracturi osoase, micsorand timpul de vindecare


       O sedinta Ultrasono corporal dureaza 20 de minute, iar sedinta Ultrasono facial 15 min.
       Frecventa recomandata este de min.3 sedinte/ saptamana.

Contraindicatii:

Persoane care prezinta inflamatii cutanate, boli de piele etc.,boli cardiace grave, epilepsie, spasmofilie, varice foarte proeminente pe zonele de tratament

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
 • Asculta Radio Folk Art • Banner