1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ultrasunete

PDFImprimareEmail

Ultrasunete (Ultrasono Cell Free)




Aparatul cu ultrasunete CELL-FREE este destinat in special tratamentelor corporale legate de : atenuarea nodulilor anticelulitici si reconturarea adipozitatilor localizate obtinute prin actiunea mecano-termica ce le dizolva si le face mult mai usor de eliminat din organism, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi crème si lotiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate sau vergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii.

Cell Free are si programe faciale pentru ochi si contur facial, putand fi efectuate tratamente de intoforeza, lifting facial, anticearcan, depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina.

Stimulii sonori reprezinta o terapie non-invaziva si foarte sigura. Ultrasunetele din industria beauty exploateaza aceeasi tehnologie folosita de doctori pentru scanarile prenatale, dar penetreaza cativa milimetri mai profund pentru a ajunge la tesutul adipos unde celulita este captiva.

S-a desoperit ca muschii si oasele absorb mult mai multa energie ultrasonica decat alte tesuturi heterogene, pentru ca reflecta mult mai bine undele sonore longitudinale, transformandu-le in unde transversale care creeaza efect de masaj cald. Ultrasunetele creeaza MICRO-VIBRATII invizibile, localizate profund in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime calcifiate.

Undele ultrasunete vibreaza de un milion de ori pe secunda, ducand la efect de curatare a grasimilor si de incalzire. Ultrasunetele simueaza efectul unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, cu vibratii fine ce lucreaza cu un milion de herti pe secunda pentru a creea acelasi efect ca cel al unei diete.

Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie, etc.

De asemenea, ultrasunetele ajuta la tratarea acneei. Grasimea in exces si secretiile de transpiratie blocheaza porii si foliculii de par rezultand acneea.

       Ultrasunetele au actiune:

  • Presiune acustica cu actiune mecanica: emulsia sonora creaza o alternare de presiune si depresiune asupra pielii realizand un micro masaj
  • Exfolianta neagresiva ‚Äì vibratiile sondei cu actiune dezincrustanta producand o descuamare a stratului cornos
  • Sonoforeza , presiune acustica directa exercitata de undele acustice care traverseaza gelurile bioactive vehiculand moleculele active din produsele folosite; produsele aplicate aproape ca se vor evapora sub actiunea ultrasunetelor
  • Efect defibrozant pentru tratarea ridurilor si vergeturilor
  • Efect de stimulare metabolica ‚Äì actiunea energiei sonore are un imporant rol asupra activarii metabolismului celular, activarii de fibroblasti necesari producerii de collagen. Activarea micro-circulatiei prin actiunea termica, presiune acustica care provoaca o vaso-dilatatie a retelei micro circulatiei cutanate


       Alte efecte pozitive obtinute cu ajutorul ultrasunetelor:

  • este stimulata eliberarea toxinelor din celule si trasferarea lor in sistemul limfatic
  • fracturi osoase, micsorand timpul de vindecare


       O sedinta Ultrasono corporal dureaza 20 de minute, iar sedinta Ultrasono facial 15 min.
       Frecventa recomandata este de min.3 sedinte/ saptamana.

Contraindicatii:

Persoane care prezinta inflamatii cutanate, boli de piele etc.,boli cardiace grave, epilepsie, spasmofilie, varice foarte proeminente pe zonele de tratament

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridice



Cursul BNR

Limba

Parteneri
















  • Asculta Radio Folk Art



  • Banner