1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Tratamente Corporale - Alimente cu putere anticelulitica

PDFImprimareEmail

Alimente cu putere anticelulitica

Celulita...un cuvant de care ne-am plictisit, dar tot nu ne da pace...facem ce facem si tot acolo ajungem...de acum inainte spunem STOP Celulitei!!!  Salonul nostru va veni in ajutorul dumneavoastra.

Celulita este un termen care defineste denivelarile inestetice ale epidermei cauzate de grasimea cu aspect neplacut acumulata sub piele si excesul de fluide din tesuturi.Celulita este o dereglare a schimbului de substante care se manifesta prin acumularea sub piele a grasimilor si a reziduurilor toxice.

Celulita poate aparea la pubertate, in timpul sau dupa sarcina, la menopauza, in consumul de anticonceptionale, etc.In concluzie, aceasta apare mai tot timpul mai ales in perioada "exploziilor hormonale"

La aparitia acesteia contribuie o multitudine de factori, printer care: factorii genetici, alimentatia gresita, sedentarismul, dereglarile hormonale, stresul, fumatul,cafeaua, alcoolul, dereglarile de circulatie a sangelui, etc

Femeile sunt mai predispuse la celulita decat barbatii datorita tesutului conjunctiv feinin ale caror fibre sunt paralele si asezate in jurul camerelor de grasime mari.Tocmai aceasta dispunere faciliteaza depunerea de apa si grasime. Si cu cat corpul are mai multi hormoni de sex feminin - adica estrogeni, cu atat se depune mai mult grasimea si rezulta neplacuta celulita.

Din cate probabil ati observat pana acum, dietele de slabire rapida nu au efect in tratarea celulitei deoarece celulele golite de grasime pe perioada dietei vor tinde sa revina la starea initiala in clipa in care vor avea cateva calorii in plus.Tocmai de aceea in tratarea celulitei, pe langa nelipsitele tratamente anticelulitice ar trebui sa revizuim un pic si alimentatia.Care, desi "suna dureros", ar trebui schimbata treptat.

Iata o lista cu cateva din alimentele care au putere anticelulitica:

CARTOFII - acestia ajuta la eliminarea surplusului de apa din tesut si intaresc si imbunatatesc elasticitatea tesutului conjunctiv

AVOCADO - contine acizi importanti in metabolizarea grasimilor; potasiul -accelereaza eliminarea surplusului din tesut; cuprul - intareste tesutul conjunctiv.

BROCCOLI - are un continut mare de vit. C,A, Ca si Mg; zincul - apara organismul de radicalii liberi;substantele de ballast golesc intestinul si elimina substantele nocive din organism

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner