1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Relaxare si infrumusetare cu SPA Line

PDFImprimareEmail

BRIZA DE IONI NEGATIVI ‚Äì o imitatie de adiere naturala de vant, care creeaza senzatia de natural; din punct de vedere psihic se atinge o stare  de bine. Aceasta briza poate face din tratamentul cu Capsula SPALINE o cura de relaxare, antistres. Imbunatateste metabolismul pielii, imbunatateste eliasticitatea pielii, intarzie procesul de imbatranire, atenueaza dureri la nivel muscular si are efect curativ pentru plagi.

OZONOTERAPIE – ceea ce presupune ionizare electronica de inalta presiune, prin creerea de antioxidant puternic ce poate avea efect purificator si poate elimina poluarea din aer, creand un aer proaspat si sanatos. De asemenea, ozonoterapia curata porii capilarelor si elimina metalele grele si grasimile din organism. Pentru persoanele care sufera de dermatoze, poate avea efectul unei cure radicale pe termen lung.

SAUNA USCATA – excelenta pentru pierderea in greutate, detoxifiere, celulita

CROMOTERAPIE – Un tratament profesional contine si una dintre ultimele inovatii in materie de slabit, si anume cromoterapia sau terapia prin culori, terapie ce functioneaza prin stimulii dati corpului de catre centrii nervosi de la nivelul creierului uman. Imbunatateste metabolismul celulelor din organism si trateaza in timp anumite probleme la nivelul pielii.

AROMOTERAPIE– puteti folosi arome speciale de relaxare, de tonifiere, de calmare etc., arome ce vor fi inspirate in timpul tratamentului de organele interne din organism pentru a conferi o stare de bine fizica, sufleteasca si spirituala.

SISTEM DE DISTRUGERE BACTERII – curata in profunzime porii si capilarele, eliminand metalele grele atat de nocive pentru organism.

INFRAROSII
Alte efecte benefice ale tratamentului cu infrarosii cu Capsula SPA Line   
Induce procesul de eliminare a acumularilor inestetice de grasime si imbunatateste starea fizica a organismului.

Prin caldura emanata de razele infrarosii, corpul isi pastreaza energia proprie pentru a indeplinii functiile organismului la standardele normale. Prin sedinte de fitness, poti sa slabesti intr-adevar, insa o data cu eliminarea caloriilor, se consuma si energia corpului, in timp ce prin tratamente cu raze infrarosii celulele organismului creeaza un surplus de energie in loc sa-l consume.

Stimuleaza transpiratia si astfel se elimina stratul grasos si a surplusul de apa acumulat in organism. In plus, prin transpiratia provocata de razele infrarosii, se elimina aprox. 30% din metalele grele si toxinele acumulate in timp de organism, atat de nocive pentru corpul uman.

Stimuleaza functiile fizice naturale ale corpului in ceea ce priveste hormonii si fermentii.

Imbunatateste energia organsimului, grabeste metabolismul si elimina oboseala.

Trateaza muschii afectati si anumite boli nervoase, are afect pozitiv asupra ficatului, eliminand toxinele din acesta si diminuand durerea.

Previne dezvoltarea celulelor canceroase.

Diminueaza durerea si reduce inflamatiile.

Are functii de regenerare.

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner