1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Raze infrarosii

PDFImprimareEmail

Infraterapia consta in expunerea la razele infrarosii. Razele infrarosii se mai numesc si calorice. Ele produc eritemul caloric, care da o pigmentare a pielii: marmorata, neuniforma si care dispare repede, sunt puternic vasodilatatoare stimuland circulatia locala; datorita acestor efecte, ele au un rol trofic si antiinflamator.

Platforma INFRARED GALAXY reprezinta un aparat complex care trateaza printr-o tehnologie extrem de avansata problemele legate de: celulita, surplus de greutate, fermitate. Platforma INFRARED GALAXY poate fi folosita in acelasi timp in combinatie cu alte tipuri de terapii:
electrostimulare, impachetari.

Aceasta  platforma prezinta avantajul ca in urma folosirii caldurii patrunzatoare focusata pe corp si nu pe aer, se obtine ca rezultat o transpiratie care nu e formata doar din apa si 15% grasimi(ca in cazul unei saune normale) ci care contine 30% grasimi, toxine, metale grele.

Caldura oferita de razele infrarosii este una transmisa in corp pina la nivel cellular; vasele de sange se dilata, circulatia sangelui este stimulata, irigarea cu sange se mareste,iar metabolismul este accelerat.

Tratamentul realizat cu ajutorul Platformei are urmatoarele efecte:

Eliminarea stratului grasos si a celulitei

Prin caldura foarte puternica ce ajunge pana la nivel celular, grasimea este topita si se produce o scadere considerabila a celulelor grase din organism

Accelerarea metabolismului

Prin accelerarea microcirculatiei, rezidurile rezultate in urma circulatiei sunt eliminate mult mai simplu din organism, usurand munca ficatului si al rinichiului.

Activeaza apa moleculara si creste nivelul oxigenului in corp

Corpul uman contine 70% apa, in timp ce sangele contine 80% apa. Daca nu este suficient stimulata, apa moleculara din sange va concentra apa inerta, cu formula 4 hidrogen 1 oxigen, si nu poate trece de membrana celulara.Razele infrarosii fac apa din celule rezonanta si formeaza molecule independente de apa cu formula 2 hidrogen 1 oxigen, putand astfel sa creasca oxigenul din corp.Astfel, celulele sunt activate devenind viguroase si prevenind imbatranirea.

Balanseaza aciditatea si alcalinitatea

Razele infrarosii pot purifica sangele, imbunatatind aspectul pielii si prevenind aparitia durerilor (musculare, de articulatii, etc).

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner