1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

CELL METTER PROFESSIONAL KIT

PDFImprimareEmail


CELL METTER PROFESSIONAL KIT este cel mai complex produs pentru diagnosticarea celulitei, folosind o metoda extrem de usoara, rapida si precisa pentru obtinearea informatiilor privind marimea stratului grasos.

Acesta contine 3 teste termografice ce functioneaza pe principiul "diagnosticarea la caldura combinata cu efectul de unduire (ripple-effect) ". O banda termografica este alcatuita din molecule in a caror componenta intra cristale lichide. In cadrul diagnosticarii celulitei , pielea in contact cu banda termografica , exercita o presiune mecanica si optica asupra moleculelor cu cristale lichide, conducand la modificarea culorii benzii, de la negru la alte culori in funtie de gravitatea celulitei.

Inainte de inceperea unui tratament se intocmeste o fisa personala in care se trec dimensiunile zonelor de interes, kg, rezultatul obtinut  in urma masurarii cu aparatul de masurare al indicelui masei corporale si al procentului de masa grasa din corp si gradul de celulita indicat de kit-ul Cell Metter.Dupa terminarea tratamentului operatiunile se repeta pentru a putea fi analizate  modificarile ce s-au petrecut in urma acestuia..

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner