1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Lifting facial nechirurgical

PDFImprimareEmail

Tratamentul se realizeaza prin aplicarea micro-curentilor pe suprafata pielii.

Efectele: microstimularea reduce procesul de imbatranire prin cresterea circulatiei sangvine si aducerea nutrientilor la muschi si celule; este extrem de eficient pentru drenaj limfatic, reface procesul natural celular si imbunatateste functionarea tenului, accelereaza producerea colagenului.

Prin stimularea in profunzime a muschilor, substantele active aplicate ulterior sunt foarte bine absorbite, multiplicandu-li-se efectul. De asemenea, prin producerea de colagen tenul devine mai elasitc si se produce atenuarea ridurilor fine.

Tratamentul consta in 15 minute de electrostimulare, timp in care electrodul se muta treptat in diferitele zone, in reprize care trebuie sa numere 10 contractii, dupa care se repeta pentru fiecare zona in parte in acelasi fel. Acest tratament se efectueaza numai dupa demachierea si curatarea temeinica a tenului. Este un program care e echivalentul mult mai convenabil, fara riscuri si complicatii si mult mai usor de realizat al liftingului chirurgical.

Acesta consta in sedinte a c√¢te 15 minute de micro-electrostimulare, pe zonele afectate de riduri, cearcane, lipsa de fermitate, aplicandu-se in prealabil un ser antirid cu colagen / elastina, pe zona din jurul ochilor, frunte, pometii obrajilor, contur buze. Dupa terminarea fiecarei sedinte de lifting, se aplica pe intreaga fata o crema puternic hidratanta.

Efectele apar imediat, chiar dupa prima sedinta va veti simti pielea mai hidratata si elastica, iar dupa 3 sedinte efectul este vizibil, atenuandu-se ridurile fine. Pentru un tratament eficace, sedintele trebuiesc facute in ritm sustinut, pe cat posibil zilnic.

Frecventa recomandata este zilnica, iar efectul de lifting se obtine dupa un tratament consecvent de minim 3 saptamani.

Un alt aparat pe care il gasiti in salonul nostrum si care are rzultate extraordinare chiar si in tratarea ridurilor este NOUL Vacuum Dermo Cell.

La nivel facial acesta accelereaza irigatia sanguina deficitara – pentru un gomaj fin si luminozitate; stimuleaza circulatia limfatica – decongestionand si curatand in profunzime; stimuleaza formarea de elastina si colagen – redand tenului fermitatea si elasticitatea.

Cel de-al treilea aparat cu care salonul nostru va vine in ajutor in tratamentele faciale este Ultrasono:

Acesta are si programe faciale pentru ochi si contur facial, efectuand tratamente de lifting facial, anticearcan, depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina.

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner