1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Impachetari cu alge marine de la Bruno Vassari

PDFImprimareEmail

Cellu Slim – Tratament Corporal Soc Impotriva Celulitei Si De Slabire Intensiva

Acest tratament este recomandat persoanelor cu celulita dura si compacta.
In acest tip de tratament sunt foarte importante etapele ce trebuiesc parcurse deoarece fiecare din ele are o eficacitate concreta si bine determinate.In acest fel se obtine un rezultat optim de la inceputul programului de tratament.Substantele active din produs stimuleaza circulatia sanguina, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism si activeaza functionarea organismului mineralizandu-l.Adaugam la toate acestea complexul thermo activ care degradeaza grasimile si pregateste pielea pentru o puternica absorbtie a produsului aplicat in urmatoarea etapa, ca de exemplu lipozomii de teofilina care dizolva acumularile adipoase.

Bio Firm – Tratament Corporal Soc pentru Intarire Corporala

Acest tratament este recomandat persoanelor care doresc sa isi recapete fermitatea tesutului.

In acest tratament se folosesc masti cu alge marine care transmit prin tesutul cutanat dur concentratul de oligoelmente din alge.Produsul mai contine si alte ubstante active ca de exemplu siliciu organic, agenti hipotermici si extract de iedera, care au scopul de a intarii epiderma.

Bio Slim – Tratament Bifazic Pentru Pierdere In Volum Si Intarire

Acest tratament este recomandat persoanelor care doresc sa isi recapete fermitatea tesutului si sa piarda in volum in acelasi timp.  

Cu acest tratament se obtine o importanta pierdere in greutate, datorita urmatoilor factori:

 • Exudation Cream ‚Äì care produce o importanta pierdere de apa
 • Cellulite Body Mask ‚Äì care conine alge ce imbunatatesc starea pielii si ajuta la disparitia ‚Äúpielii ca o coaja de portocala‚Äù in cateva sdinte
 • Concentrado Anticelulitico ‚Äì activeaza efectul lipolitic asupra grasimii si reduce celulita fiind foarte repede absorbit
 • Firming Gel ‚Äì Gelul cryogenic da fermitate pielii, ajuta la eliminarea grasimilor retinute de organism, imbunatateste circulatia, pielea devenind mai neteda


  In 10 sedinte se vor obtine rezultate vizibileFast Slim – Tratament Corporal Soc Pentru Slabire Intensiva

Tratament cu efecte imediate.

Tratament de slabire spectaculos cu efecte imediate, recomandat a fi inclus in tratamentele de slabire intensiva datorita rezultatelor lui spectaculoase.Poate fi deasemenea executat ca 10 sedinte soc in cadrul unui tratamnt rapid de slabire.

Se recomanda efectuarea lui de 2 ori pe saptamana timp de o luna si jumatate.Dupa prima sedinta se poate observa ca s-au pierdut pana la 4 cm in talie si 2 cm pe solduri.

Thermo Slim - Tratament Anticelulitic De Termosudatie Cu Parafina Rece

Pentru acest tratament anticelulitic este nevoie sa se provoace o exudatie (transpiratie), care va usura eliminarea de lichide si toxine din organism.

Dupa peelingul corporal se aplica crema thermo activa pentru a furniza caldura in tesutul cutanat pentru a favoriza deschiderea porilor.Se aplica crema de termosudatie, se acopera zona cu film osmotic si se introduce sub platforma cu Infrared Galxy sau in Patura Termica timp de 30 de min.

Tratamentul se finalizeaza cu un masaj de 5 min. cu crema anticelulitica.

Contraindicatii:

 • Tratamentul Corporal Soc Pentru Slabire Intensiva (Fast Slim)

este interzis persoanelor cu probleme cardiace grave, cu epilepsie , care au  tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice; femeilor insarcinate ,in perioada menstruatiei, etc. Solutia Ederalis nu se poate aplica direct pe rinichi si ovare (poate fi aplicata pe aceste zone  doar in combinatie cu apa si inmuiate in fese elastice). De asemenea de retinut ca aceasta terapie este recomandata persoanelor cu varice chiar si foarte pronuntate.

 • Tratamentele Cellu Slim, Bio Slim si Thermo Slim  (terapie la cald )

sunt interzise  persoanelor cu varice foarte pronuntate  si  care sufera de boli cardiace grave, boli dermatologice, sarcina, perioda de alaptare, epilepsie, in  perioada menstruatiei  si celor care sufera de claustrofobie,celor care sufera de boli grave de rinichi sau ovare etc.

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
 • Asculta Radio Folk Art • Banner