1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Fermitate bust

PDFImprimareEmail

Aparatul de electrostimulare Professional 24 Pads, are 9 programe presetate printre care se numara si programul pentru fermitate bust.

Prin stimulare musculara, muschii ridica tesuturile subcutanate care sunt fixate pe muschii longitudinali de sub clavicula, ceea ce permite ridicarea sanilor si chiar cresterea lor in dimensiune, obtinandu-se maxim 4 cm in plus la circumferinta bustului. Se lucreaza musculatura striata a sanului, care este destul de greu de tonifiat.Este o procedura extrem de sigura si neinvaziva, fara efecte secundare sau reactii adverse.

Acest tratament se poate efectua in timpul unei sedinte de slabire sau remodelare obisnuita, numarul mare de electrozi (24) permitand o distributie generoasa in diversele parti ale corpului, inclusiv in zonele cu muschi care se gasesc dedesubtul claviculei.

Procedura consta in aplicarea a 2 (maxim 4) electrozi in zona imediat subclaviculara (iar in cazul sanilor lasati chiar deasupra lor, usor orientati spre exterior) si efectuarea unui tratament de 45 de min.

 Frecventa recomandata este de min.3 ori/ saptamana.


Contraindicatii: nu se recomanda adolescentelor sub 16 ani, femeilor insarcinate si  celor care alapteaza.

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner