1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Electrostimularea

PDFImprimareEmail

Electrostimularea este o metoda moderna de tonifiere a musculaturii fara a depune nici un fel de efort; este o procedura sigura si simpla prin care microcurentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aparatul de electrostimulare genereaza impulsuri electrice de intensitate, durata, amplitudine si frecventa reglabile care se transmit la muschi prin intermediul unor electrozi aplicati pe piele.

Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite de gimnastica. Specialistii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica. Professional 24 Pads avand numar maxim de electrozi (24) permite tratarea mai multe zone concomitent sau concentrarea unui numar mare de electrozi in aceeasi zona, grabind substantial slabirea pentru zona respectiva.

Proffesional 24 Pads beneficiaza de ultima inovatie in domeniu, curentul Slimwave, care actioneaza atat pe orizotala cat si pe verticala (izometric si izotonic), fapt ce sporeste considerabil eficacitatea tratametului si care prezinta avantajul ca scade la minim senzatia de disconfort.

Electrozii se monteaza pe toate zonele cu probleme, pe terminatiile musculare, determinand remodelarea locala sau generala. Efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta, insa dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri considerabila, pierzandu-se minim un numar la imbracaminte,iar dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii.

In urma tratamentului de electrostimulare muschii si pielea devin mai ferme iar grasimile sunt eliminate.

In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea are efecte extraordinare prin:

 • accelerarea circulatiei sanguine si cresterea gradului de oxigenare al zonei respective, fiind astfel un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei
 • cresterea ratei metabolice
 • marirea capacitatii de absorbtie a pielii
 • imbunatatirea circulatiei periferice
 • atenueaza problemele legate de insomnii, constipatie sau stres
 • ajuta la eliberarea serotoninei ‚Äì hormonul responsabil de starea de bine
 • imbunatateste elasticitatea pielii, ajuta la accelerarea formarii de elastina si colagen


Sedinta de electrostimulare dureaza 45 de min, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati.

  Tratamentul trebuie efectuat sustinut cu o frecventa de minim 3 sedinte / saptamana.


CONTRAINDICATII

Epilepsie, sarcina, boli cardiace, boli de piele, probleme ale tiroidei (in special hipertiroida),steriletul (daca este confectionat din material metalic), tije metalice.

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
 • Asculta Radio Folk Art • Banner