1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Drenajul limfatic

PDFImprimareEmail

Drenajul limfatic este inclus in tratamentul de electrostimulare, fiind unul din programele presetate ale electrostimulatorului Professional 24 Pads. Tratamentul are o durata de 45 de min si ajuta la eliminarea apei din organism, la detoxifiere, la un metabolism normal.

Procedeul consta intr-un preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici.
Lipsa de exercitiu determina ingreunarea circulatiei limfatice, slaba circulatie a sangelui si in particular drenajul limfatic defectuos.Specialistii considera ca drenajul necorespunzator ce determina invadarea tesutului subcutanat de celule gresoase este cauzat si de inmultirea toxinelor.

Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sangelui determina acumulari de grasime, tesutul conjunctiv isi pierde elasticitatea, aparand astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii. Pentru a optimiza drenajul limfatic este necesar ca muschii sa se contracte, tesutul conjuctiv sa fie ferm, oferind un grad ridicat de compresie.

Importanta unui drenaj limfatic corespunzator merge mult peste rolul sau de eliminare a rezidurilor. Limfa actioneaza de asemeni ca un filtru al tesuturilor: distruge bacteriile si toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate in ganglionii limfatici. De aceea sistemul limfatic este considerat un fel de gardian al sanatatii corpului.

Exercitiile fizice sau diversele tratamente specializate corespunzatoare au ca obiectiv intarirea tesutului conjunctiv, imbunatatirea circulatiei, absorbtia excesului de grasime de catre tesuturile de sub piele.

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner