1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Dermo Cell

PDFImprimareEmail

Dermo Cell - Tratarea eficienta a celulitei chiar si in stadiile ei cele mai avansate!       Aparat de ultima generatie ce se angajeaza sa raspunda cu eficienta uneia dintre cele mai pretentioase cereri in domeniu: tratarea eficienta a celulitei chiar si in stadiile ei cele mai avansate. Aparatul foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior re-formarea aspectului de ‚Äúcoaja de portocala‚Äù

       Dar nu numai atat! DermoCell are efecte notabile si in tratarea adipozitatilor, vergeturilor, musculaturii supratensionate, a tulburarilor de circulatie periferica, cat si a problemelor tenului: cicatrici cauzate de acnee purulenta, curatare in profunzime a tenului, prevenirea aparitiei ridurilor, hidratare postlifting.

       Endermologia este un tratament modern, non-invaziv si extrem de eficient in combaterea celulitei indiferent de gradul acesteia Dermo Health este o inovatie in domeniu la momentul actual.Acesta reprezinta un sistem de suctiune care lucreaza asupra tesuturilor ce trebuiesc eliminate, fara a fi agresiv sau invaziv asupra corpului.

Tehnologia Dermo Health poate fi aplicata gratie aparutului DermoCell – care permite drenajul limfatic al tesutului conector, eliminarea edemelor si astfel, eliminarea celulitei.Tesutul conector este, prin drenajul limfatic, indepartat si eliminate.


       Dermo Cell a adaugat terapiei vacuum role mobile pentru a exercita o functie mecanica de ‚Äúframantare‚Äù a tesutului subcutanat.Acest tip de tratament poarta numele de endermologie.
Endermologia cu ajutorul inovatiei DermoHealth:

¬∑  favorizeaza oxigenarea tesutului asupra caruia se lucreaza
¬∑  imbunatateste vascularizarea tesutului si, in concluzie,se reduc vizibil vergeturile albe
¬∑  imbunatateste elasticitatea cutanata, sprijina exfolierea, deblocheaza foliculii sebacei si porii
¬∑  pastreaza temperatura corpului in parametrii normali datorita vasodilatatiei produse, eliminarea transpiratiei
¬∑  un drenaj limfatic correct reduce celulita, dar si senzatia de picioare grele
¬∑  la nivel vascular, tonifiaza vasele sanguine
¬∑  mobilizeaza tesutul cutanat, decongestionand si atenuand hipersenzitivitatea zonala
¬∑  - decongestionand, actioneaza ca un anti-rid , intarziind imbatranirea naturala a epidermei
Pre si Post chirurgical

¬∑  ajuta la reabsorbtia hematoamelor
¬∑  uniformizeaza tesuturile dupa operatii ca liposculptura, liposuctie, lipoliza
¬∑  pre chirurgical defibrozeaza straturile hipodermei, facilitand operatii ca liposculptura, liposuctie

La nivelul tesutului subcutanat:

Stimuleaza circulatia limfo-venoasa care transporta deseurile si toxinele si produsele metabolismului celular generand o curatare si decongestionare mult mai buna a tesuturilor, cu actiune directa a supra celulitei sau adipozitatilor localizate.In acelasi timp, stimuleaza circulatia arteriala, imbunatatind aportul de oxigen si nutrienti.

Datorita sistemului cilculator imbunatatit, se creeaza un efect de lipoliza la nivelul tesutului subcutanat (distrugerea straturilor grasoase), iar acizii grasi sunt eliminati prin urina.
Tesutul subcutanat stimuleaza celulele responsabile de creearea de colagen si elastina pentru tonifiere si aspect matasos al pielii

La nivel muscular

Contribuie prin vacuum la stimularea fluxului sanguin, relaxand musculatura tensionata si astfel, poate fi folosit pentru decontractarea musculaturii si in cazuri de fracturi ale muschiului.Reduce de asemenea perioada de vindecare a tesutului muscular.

Tehnicile de manevrare ale DermoCell sunt atat manevre de drenaj limfatic cat si de mobilizare a tesutului conector.Fiecare tratament incepe si se termina cu un drenaj limfatic deoarece aceasta manevra “toarna” toate grasimile in ganglionii limfatici de unde se elimina mai apoi din organism.


La nivel facial:

Accelereaza irigatia sanguina deficitara – pentru un gomaj fin si luminozitate; stimuleaza circulatia limfatica – decongestionand si curatand in profunzime; stimuleaza formarea de elastina si colagen – redand tenului fermitatea si elasticitatea. Postoperatoriu sprijina defibrozarea si drenajul – ultrasunetele actionand drept catalizator al tratamentului.

Contraindicatiile Tratamentului DermoHealth


¬∑  Hipertensiune
¬∑  Rani ale pielii
¬∑  Cancer
¬∑  Hernie
¬∑  Evitarea zonelor varicoase
¬∑  Flebita si tromboflebita
¬∑  Graviditate
¬∑  Medicamente anticoagulante
¬∑  Pseudoatrofie

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner