1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Frizerie

PDFImprimareEmail

Moda lui 2009 in ceea ce priveste coafurile si tunsorile este reprezentata de dinamism si tunsori bine definite, cu taieturi asimetrice.

Chiar daca arati extraordinar cu tunsoarea pe care o ai inca din liceu sau esti de parere ca numai culoarea naturala a parului tau este cea ideala, este bine sa tii cont si de sfaturile specialistilor si sa incerci o schimbare de look.

Anul 2009 este anul tunsorilor asimetrice si al bretonului, cu precizarea ca   aspectul general nu mai trebuie sa fie unul violent sau fortat. Nu mai exista unghiuri de 90 de grade in tunsoare, ci totul este mult mai rotunjit, mai cizelat.

Pentru tipele indraznete pentru care moda inseamna extravaganta si "iesit din comun" si isi doresc un look dramatic cea mai buna alegere este o carare perfecta, pe mijloc. Nu conteaza textura parului.

Daca esti o persoana mai timida, alege o carare pe o parte, usor dezordonata.Daca te gandesti sa te folosesti de cararea in zig-zag ar fi cazul sa te reorientezi. Cel putin pentru moment.

In 2009 pana si "antica" tunsoare baiesteasca capata un aer glam. Ca si pana acum felul in care arati denota din atitudine!

Din punct de vedere al culorilor, anul 2009 este mai permisiv. Putem sa vorbim despre rosu, mahon sau culorile pamantii, cu efecte rosiatice. Cand te hotarasti sa schimbi culoarea parului, trebuie sa tii cont de trasaturile fetei, dar mai ales de pigmentul pielii.

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridiceCursul BNR

Limba

Parteneri
  • Asculta Radio Folk Art  • Banner